Blanda vatten, 1 msk olja, jäst, psylliumskal, socker, mangochutney, koriander, vitlök och tomatpuré och låt stå i 5 minuter tills blandningen tjocknar.
Lägg Fate low protein all-purpose mix i en separat skål och gör en liten grop i mitten av mjölet.
Tillsätt psylliumskalblandningen till Fate low-protein all-purpose mix och blanda med händerna tills en deg bildas.
Knåda degen i 3-5 minuter i bunken.
Låt degen vila/jäsa i 10 minuter och förvärm ugnen till 200 C/fläkt
Dela sedan degen i fyra lika stora mängder och forma till runda, platta bröd med händerna.
Lägg bröden på en plåt och pensla med resten av oljan och strö över den rivna veganosten
Grädda i ugnen i 15 minuter och servera.
Servera till Tikka masala eller annan låg proteincurry
Uteslut krydor och ost för att använda receptet för göra naturella naanbröd
Naan är ett indiskt flatbröd. Detta naanrecept med låg proteinhalt är det perfekta tillbehöret till valfri curry med låg proteinhalt.
Hela receptet ger 1,3gram protein 60mg Fa
Per bröd (om 4st) 0,3 g protein 15 mg Fa
Fate low protein all-purpose mix är ett livsmedel för speciella medicinska ändamål och måste användas under medicinsk övervakning.