Gör så här:
1: Förvärm ugnen till 200 ° C.
2: Mät upp ca 1 msk FATE-Mix, placera åt sidan.
3: Placera kvarvarande Fate-mix, jäst och salt i en stor skål och blanda så att ingredienserna fördelas.
4: Kombinera olja, varmt vatten och kulör i en kanna och häll över de torra ingredienserna,
5: Blanda direkt med en ballongvisp eller en elvisp. Först kommer degen kännas väldigt lös men den tjocknar efter 20–30 sekunders omrörning. Låt stå och svälla en stund.
6: Fördela degen jämnt över två, 13 cm x 24 cm bakformar som har oljats lätt. Damma händerna med resterande Fatemix, tryck försiktigt på toppen av varje limpa för att jämna ut ytan. Placera formarna i en stor plastpåse, bind upp ändarna, fånga tillräckligt med luft så att påsen lyfts över brödet. Låt stå på en varm plats tills degen nästan har fördubblats i storlek.
7: Baka av formarna i mitten av ugnen i ca. 35 minuter tills toppen är gyllenbrun. Ta bort limporna från formarna och lägg dem på ett galler för att svalna.