Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Julgranspizza

  • RECIPE MAKES: 2 pizzor
  • COOK TIME: Förberedelsetid: 60 min Tillagningstid: 20-25 min
Gör så här: 1: Förvärm ugnen till 200 ° C / 180 ° fläkt  2: Placera ProZero, varmt vatten, torkad jäst och psylliumpulver i en blandningsskål och rör om tills den är kombinerad. 3: Låt vila i cirka 10 minuter. 4: Tillsätt FATE lågproteinmjöl, olivolja, salt och blandade örter och blanda för hand tills en deg bildas. Knåda i 2 minuter. Låt degen jäsa i 30 minuter på en varm plats. 5: Pudra händerna med Fate low protein all-mix och dela upp degen i två bollar. 6: Rulla varje degboll i en cirkel av 30 cm lång x 25 cm bred . 7: Skär i form av en stor triangel och lägg på en bakplåt kantad med smörpapper och ta bort överbliven deg. 8: Gör en 4x3cm rektangel av den överblivna degen och lägg till pizzabotten så att den ser ut som en trädstam. 9: Pensla pizzabasen med olivolja och toppa med hälften av tomatsåsen  och hälften av den rivna Violifeosten med pizzamozzarella-smak. 10: Använd en liten kniv/utstansare för att ta ut en stjärna ur en gul paprika och lägg den på toppen av triangeln och dekorera sedan med skivor rödpaprika och rödlök för att se ut som glitter. Strö hälften av de torkade italienska örterna ovanpå och baka i ugnen i 20-25 minuter. 11: Upprepa steg 7-11 med den andra degbollen. Ta ut ur ugnen och servera.