METOD
STEG 1 Blanda vatten, 1 msk olja, jäst, psylliumskal, socker, mangochutney, koriander, vitlök och tomatpuré och låt stå i 5 minuter tills blandningen tjocknar.
STEG 2
Lägg Fate low protein all-purpose mix i en separat skål och gör en liten grop i mitten av mjölet.
STEG 3
Tillsätt psylliumskalblandningen till Fate low-protein all-purpose mix och blanda med händerna tills en deg bildas.
STEG 4
Knåda degen i 3-5 minuter i bunken.
STEG 5
Låt degen vila/jäsa i 10 minuter och förvärm ugnen till 200 C/fläkt
STEG 6
Dela sedan degen i fyra lika stora mängder och forma till runda, platta bröd med händerna.
STEG 7
Lägg bröden på en plåt och pensla med resten av oljan och strö över den rivna veganosten
STEG 8
Grädda i ugnen i 15 minuter och servera