METOD '
STEG 1
Värm ugnen till 180°C/fläkt 160°C varmluft
STEG 2
Blanda ihop socker och margarin i en skål.
STEG 3
Tillsätt Fate Low Protein All-purpose Mix, salt och bakpulver och gnugga ihop med händerna tills det liknar ströbröd.
STEG 4
I en separat skål, blanda ihop ProZero, äggersättning och vaniljessens.
STEG 5
Tillsätt ProZero-blandningen till den torra blandningen och blanda till en jämn smet
STEG 6
Dela upp smeten jämnt i 4 skålar.
STEG 7
Tillsätt 3 droppar röd matfärg i den första skålen och rör om, tillsätt mer röd matfärg tills du får önskad färg.
STEG 8
Upprepa steg 7 och lägg till en annan färg (Dr Oetker Gel Food Color) till varje skål med kakblandning.
STEG 9
klä 8 cm kakform eller springform med bakplåtspapper. Fördela all smet i formen
STEG 10
Dra försiktigt en kniv genom blandningen för att virvla ihop färgerna. Grädda i ugnen i 25 minuter.
STEG 11
Låt kakan kallna helt, blanda ihop florsocker och vatten och häll över kakan.
STEG 12
Toppa med strössel och annat garnityr