Kaka: (Smörj en 21x21 cm kvadratisk form med smör eller lägg i ett bakplåtspapper)
- Sätt ugnen på 200 grader
- Bryt Vitabitechokladen i bitar och smält dem i vattenbad med smöret genom att ställa skålen i en kastrull med hett vatten tills allt smält. Ta av från kastrullen och låt svalna något
- Häll Fate låg proteinmix och vaniljsocker samt salt i en bunke
- Tillsätt Prozero
- Blanda väl under ca 1min, använd spiralvisp
- Rör sedan i choklad/smöret
- Häll över smeten i i den kvadratiska formen
- Baka av i ugnen ca 20 min eller tills kakan har höjt sig
- Ta ut ur ugnen och låt svalna
Glasyr:
- Sikta florsocker och kakao i en bunke.
- Smält matfettet och blanda ner kaffet. Rör ner det i sockerblandningen och rör glasyren slät.
- Bred glasyren på kakan.
Garnering:
- Strö på kokos.
- Skär kakan i bitar.