Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Vegetarisk Chili med "Nachos"

  • RECEPT GÖR: Receptet ger 6 p
  • TILLAGNINGSTID: Förberedelsetid/ 30 min | Tillagningstid/ 50 min
Vegetarisk Chili 1: Stek lök, paprika, selleri, chili och vitlök på svag värme i en kastrull med oljan. Stek tills allt har blivit mjukt, detta tar några minuter. 2: Tillsätt svampen och auberginen och stekt ytterligare några minuter. Tillsätt ev mer olja om det känns torrt. 3: Häll i tomaterna, kryddorna och grönsaksbuljongen och koka allt i ca 20 min. Smaka av med salt och ev mer kryddor Nachos 4: Skiva sötpotatisen tunt med kniv, potatisskalare eller mandolin. 5: Värm oljan i en kastrull och när oljan är ca 180 grader så friterar man några skivor sötpotatis åt gången tills de är fått färg och har blivit mjukna.. Lägg chipsen på papper för att ta bort överflödig olja. 5: Vänd den friterade sötpotatisen i salt och rökt paprikapulver. Servera nachos med den vegetariska chilin