Degen: Gnugga Fate Low Protein All-Purpose Mix och margarinet tills det har blivit till smulor.
I en annan skål så blandas sockret ut med vattnet.
Tillsätt de våta ingredienserna till de torra och rör tills allt har blandats till en jämn smet.
Låt degen vila i 10 minuter.
Pudra en arbetsyta med Fate Low Protein All-Purpose Mix och knåda degen i ca 1 minut eller tills degen känns mjuk och smidig.
Dela degen i två lika stora bitar
Rulla 1 degboll med en brödkavel till en stor cirkel och täck en bakform med löstagbar kant med denna. Tryck till degen så att den sätter sig mot kanten.
Till Fyllningen; blandas körsbär, socker, vatten och majsstärkelse i en kastrull och allt värms på svag värme tills allt har tjocknat.
Rulla ut den resterande degbollen till en rektangel som täcker bakformen. Skär till 8 långa remsor, ca 2 cm tjocka. Fläta ett galler av remsorna på ett bakplåtspapper och ställ i kylen.
Värm ugnen till 200°C/180°C varmluft
Häll fyllningen i pajdegen. Pensla kanten med Prozero. Täck sedan pajen med det flätade deglocket. Pressa ner på kanterna för att försegla pajen.
Pensla även toppen av gallret med Prozero och baka av i ugnen i ca 30 min eller tills den har fått fin färg.