Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Vegetarisk Jansson

  • RECEPT GÖR: 12 portioner
  • TILLAGNINGSTID: Förberedelsetid: 30 min Tillagningstid: 1½ -2 h
Gör så här: 1: Skala löken, dela den I halvor och strimla den 2: Smörj en ugnssäkerform 3: Förbered allt innan potatisen skalas och strimlas 4: Varva lök och potatis. Krydda med vegetarisk Jansson krydda mellan varven. Börja och sluta med potatis 5: klicka över smöret 6: Häll på grädden och Prozeron och till sist ströbrödet av Mini crackers 7: Grädda i 160 grader i ca 2 h 8: På slutet, sätt ugnen på grill och öka till 250 grader så att den får fin färg.   Vegetarisk Janssonkrydda* 2 msk salt 1 msk florsocker 2 tsk krossad kryddpeppar (ca 20 korn) 1 tsk mald ingefära 1 tsk kryddnejlika mald 2 lagerblad