Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Kondenserad Prozero

  • RECEPT GÖR: Ger 400g kondenserad Prozero
  • TILLAGNINGSTID: 1 timme
Gör så här: 1: Häll Prozero och socker i en tjockbottnad kastrull. 2: Mät hur högt vätskan står i kastrullen (detta är för att veta när vätskan sedan är tillräckligt reducerad/nerkokt) 3: Värm på lägsta värme tills sockret har löst sig 4: Höj värmen och låt blandningen koka upp. 5: Sänk sedan värmen så att det endast sjuder. 6: Sjud tills vätskan har reducerats till hälften. Detta moment tar ca 1 timma beroende på storleken på kastrullen. Mät med linjal och kontrollera under tiden 7: Skumma under tiden av det skum som bildas på ytan med en sked. 8: Häll upp i en burk och låt svalna. Ställ sedan in i kylen. (blandningen tjocknar när den är helt kall.)