Gör så här:
STEG 1
Värm ugnen till 190°C/Varmluft 170°C
STEG 2
Smörj och fodra ett bakplåtspapper plåt (ca 30x 40 cm). Blanda Fate Low Protein chokladkakmix i en skål. Tillsätt margarinet och vattnet och blanda väl i 1 minut med en elvisp.
STEG 3
Fördela ut smeten på plåten till en rektangel och grädda i ca 10 min minuter tills sockerkakan har stannat
STEG 4
Ta ut ur ugnen och vänd omedelbart ut den på en annan bit bakplåtspapper med strösocker (Lyft försiktigt bort bakplåtspapperet som kakan bakades på).
STEG 5
Rör ihop florsocker, vaniljsocker och rumstempererat smör till en smörkräm
STEG 6
Bred kakan med sylt, och medan den fortfarande är varm. Låt svalna något och bredd smörkrämen på kakan.
STEG 7
Rulla ihop hårt och lägg den på ett galler eller tallrik för att svalna. (Rulla försiktigt ihop den, börja på den längsta sidan, använd det smörpapper som hjälp)
STEG 8
Låt drömtårtan ligga kallt en stund innan den ska skäras.