Lägg ProZero, vatten, olivolja, psyllium, basilika och vitlök i en skål och mixa med en stavmixer.
Låt stå i 5 minuter tills blandningen tjocknar.
Häll blandningen i en separat skål som innehåller Fate All-Purpose Low Protein Mix och salt.
Blanda med händerna tills den bildar en deg och låt vila i 15 minuter.
Rulla ut degen till en 40 cm kvadrat med hjälp av en kavel/pastamaskin på en ren bakyta, pudrad med Fate mix.
Skär i 4 lika stora remsor med en kniv och pensla med vatten tills det är lätt fuktigt
Blanda Violife, basilika och vitlök i en separat skål. Smaka av med salt
Skeda 5 x 1 msk portioner av blandningen längs två av degremsorna, lämna lika utrymme mellan varje msk fyllning.
Täck var och en av dessa degremsor med de återstående 2 degremsorna.
Platta ut pastan runt fyllningen och jämna ut kanterna.
Skär jämnt mellan varje del av fyllningen och tryck ihop sidorna med en gaffel.
För såsen, smält/bryn smöret och tillsätt basilika och vitlök och stek på medelhög värme tills vitlöken är mjuk och ta sedan bort från värmen.
Placera försiktigt varje ravioli med en sked med i kokande välsaltat vatten och 3 msk olja.
Koka i 30 sekunder på varje sida.
Ta bort raviolin från vattnet och lägg i pannan med smörsåsen
Värm försiktigt på medelhög värme i 1 minut och se till att varje ravioli täcks av såsen.
Servera med riven Violife Ost
Variera med olika örter tex salvia
Ett lågprotein recept som tar lite tid att förbereda men som snabbt att tillaga.
Receptet ger 2 g protein och 110mg Fa
Per portion 1g protein 55 mg Fa
Prozero och Fate all purpose mix är livsmedel för särskilda medicinska ändamål och skall användas under medicinsk tillsyn