Hetta upp oljan i en stekpanna på medelhög värme och tillsätt svamp, lök, chili, peppar, vitlök, ingefära, curryblad, kanelstång och jackfrukt och koka i 5 minuter under konstant omrörning.
Tillsätt bockhornsklöver, gurkmeja, garam masala, curry, tomatpuré och koriander och koka i ytterligare 2 minuter.
Häll i de hackade tomaterna och ProZero i pannan och koka i 10 minuter eller tills grönsakerna är mjuka.
Tillsätt mangochutney, salt och peppar efter smak, rör om och låt koka ytterligare en minut.
Ta bort currybladen och kanelstången innan servering.
Njut med lågproteinris, mango naans eller dosas och en sked Raita!
Går bra att frysa in.
Denna Jackfruit Tikka Masala är ett kryddigt alternativ för dig som gillar indiskmat och står på en lågproteindiet.
Hela receptet ger 11,5 gram protein 550 mg Fa
Per portion (om 4 p) 2,9 gram protein 143 mg Fa