Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Morotskaka

  • RECEPT GÖR: 8 portioner
  • TILLAGNINGSTID: förberedelsetid: 10 minuter/ Tillagningstid: 30 min

STEG 1 Värm ugnen till 200°C/fläkt 180°C STEG 2 Lägg smöret, Violife, socker och kanel i en skål och rör ihop tills blandningen är fluffig. STEG 3 Tillsätt bakpulvret, Fate low protein all-purpose mix och morot till smörblandningen och rör om. STEG 4 I en separat skål, blanda ProZero, äggersättning och sirap. STEG 5 Blanda båda blandningarna till en smet och häll sedan i en smörjd eller bakpappersklädd kakform och grädda i 30 minuter eller tills gyllene. STEG 6 Ta kakan ut ur ugnen och låt svalna, ta sedan ut ur formen. STEG 7 När den svalnat, dekorera kakan genom att breda ut glasyren på toppen ända ut till kanterna och pudra slutligen med kanel.