Koka upp en kastrull med vatten.
Koka risvermicellin tills de är mjuka, vilket tar cirka en minut.
Ta bort vermicelli, Häll bort vattnet i trådsil eller durkslag. Spola av med kallt vatten för att stoppa kokningen
Hetta upp olja i woken.
Fräs den hackade löken, ingefäran och vitlöken.
Tillsätt kål, morot och paprika och fräs ytterligare en minut.
Flytta alla ingredienserna till ena sidan av woken.
Tillsätt de kokta nudlarna, böngroddar, vårlöken och kryddorna. Blanda väl.
Höj värmen och fräs i en minut eller tills allt är genomvarmt.
Stäng av värmen, blanda väl och servera.
Variera med olika grönsaker.
Rester kan förvaras i en lufttät behållare, i kylen, i upp till 3 dagar.
När du har kokat och hällt av långa nudlar, skär dem i tredjedelar så att de är lättare att hantera i woken, och när du äter dem! Lägg till andra grönsaker som asiatisk broccoli, bok choy, gröna bönor och ärter.
Smakrik nudelrätt med typiskt asiatiska smaker…
Hela receptet ger 3g protein 150mg Fa
Per portion om (2 port) 1.5g protein 75 mg Fa
(Ris vermicelli är en tunn form av risnudlar)